Visites guiades
L’Associació d’Estudis Fallers continua el seu treball de posada en valor dels elements patrimonials de la festa de les Falles.
Visites guiades
15870
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15870,ajax_leftright,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Visites guiades

museu faller
Visites guiades al Museu Faller amb motiu del Dia Internacional dels Museus

Des de l’any 2012, l’Associació d’Estudis Fallers organitza unes visites guiades gratuïtes al Museu Faller de València amb motiu del Dia Internacional dels Museus (que se celebra el 18 de maig) i en el marc de la candidatura de l’Espai Cultural de les Falles Valencianes a ser reconegut com a patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO. L’objectiu d’estes visites és contribuir a posar en valor patrimonial i difondre un dels pocs elements materials conservats dels efímers cadafals fallers, els ninots indultats. La seua singularitat etnològica i artística expressa simbòlicament la nostra identitat i projecta en el exterior la nostra festa més universal.

 

Estes visites guiades al Museu Faller són gratuïtes i estan dirigides tant a les comissions falleres com al públic en general. L’elevada participació i interés dels assistents posen de manifest la necessitat d’impulsar el Museu Faller com un element bàsic del patrimoni cultural de les Falles i un punt de referència en la promoció de la festa. Per això, cal que les administracions aposten pel Museu Faller dotant-lo de l’estatus oficial de museu, ampliant els seus continguts i incorporant nous recursos que permeten donar una visió més completa i comprensiva tant de les peces exposades com del conjunt de la festa fallera.

http://www.whitby.co.uk/clomid-clomiphene-uk/

 

Amb esta activitat, l’Associació d’Estudis Fallers continua el seu treball de posada en valor dels elements patrimonials de la festa de les Falles, seguint una línia que va encetar amb la confecció del catàleg raonat de la col·lecció de ninots indultats (L’indult del foc, 2000-2005) i la Guia del Museu Faller de València (2010).