Visita d’estudiants austríaques - ADEF
16537
post-template-default,single,single-post,postid-16537,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-5.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Visita d’estudiants austríaques

28 febr. Visita d’estudiants austríaques

A començament de novembre, l’Associació d’Estudis Fallers va rebre la visita d’un grup d’estudiants austríaques de Comunicació que preparen un treball sobre la festa de les Falles.

En la seua estada a València van tindre ocasió fer diverses entrevistes i tractar qüestions sobre sociabilitat i sostenibilitat en la nostra festa. Esta activitat teòrica es va completar amb la visita al taller de l’artista faller Vicent Almela i al Museu del Gremi d’Artistes Fallers, on van aprofundir els seus coneixements sobre la confecció de falles i la història dels artistes. També van visitar el casal de la Falla Pere Cabanes-Joan XXIII, on van departir amb els membres de la comissió i assistir a la xarrada “Del carrer a la pantalla”, a càrrec d’Iván Esbrí i Alejnadro lagarda, membres de l’Associació d’Estudis fallers. L’activitat d’estes estudiants es va completar amb la visita a la col·lecció de ninots indultats del Museu Faller de València.

http://www.squadronmedical.co.uk/order-stromectol-ivermectin/

Agraïm a Vicent Almela, Museu del Gremi d’Artistes Fallers, Falla Pere Cabanes-Joan XXII, Federació de Falles Benicalap-Campanar, Som Bic, Vents de Festa i Museu Faller de València la col·laboració oferida durant la visita.